Medische staf Rode Duivels kiest voor Ergosleep®

Bedden op maat in Moskou garanderen Duivels optimale nachtrust

 

Om onze Rode Duivels een optimale nachtrust te bieden heeft hun medische staf Ergosleep® als partner gekozen om op maat gemaakte bedden te leveren voor het aankomend WK. Van elke speler werd het uniek SLAAP-DNA® opgemeten opdat hun bed volledig op hun persoonlijk slaapprofiel afgesteld kan worden. Alle bedden zullen naar het Russische hotel van de Duivels gebracht worden waar ze zich zullen voorbereiden op het tornooi van de waarheid.

Onze Duivels vertrekken met torenhoge verwachtingen naar het WK. Bondscoach Roberto Martinez heeft ongetwijfeld al zijn tactisch huiswerk gemaakt, maar ook de medische staf en Philippe Rosier, Health & Performance Manager bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond hebben er alles aan gedaan om de Rode Duivels optimaal klaar te stomen. Chris Van Puyvelde, Technisch Directeur KBVB, legt uit: “De Rode Duivels zijn omringd door een professioneel team van sportartsen, fysiotherapeuten, massagetherapeuten en zelf nutritionisten. Die moeten er voor zorgen dat de medische omkadering optimaal is. Op en groot – en hopelijk voor ons ook langdurend – tornooi zijn echter ook recuperatie en een optimale nachtrust van cruciaal belang. We willen niets aan het toeval overlaten en hebben na een grondig marktonderzoek ervoor gekozen om onze Rode Duivels te laten slapen op gepersonaliseerde Ergosleep® bedden.”

Dat de medische staf van de Rode Duivels voor Ergosleep® koos was op zijn minst een fijne verrassing! Frank Verschuere, managing director van LS Bedding Group, beaamt: “Al meer dan 30 jaar zijn we pionier op het vlak van ergonomisch slaapcomfort. We zijn uiteraard fier dat de Rode Duivels voor onze know how kiezen. Bovendien zijn we een 100% Belgisch bedrijf: van concept tot eindafwerking, alles gebeurt in België. Gekozen worden als partner van hét nationale uithangbord bij uitstek – de Rode Duivels – zien wij dan ook als een bekroning van ons jarenlange werk.”

Alle Duivels werden recent in de SLAAP-DNA® Belevingsstudio digitaal opgemeten, wat resulteerde in een uniek, persoonlijk SLAAP-DNA®. Deze gegevens, die rekening houden met gewicht, lichaamsbouw en favoriete slaaphouding, worden vertaald naar een uniek bed, volledig op maat van elke Rode Duivel. En die gepersonaliseerde bedden worden naar Moskou overgebracht, voor een optimale nachtrust. Maar ook na het WK zullen de Duivels nog kunnen genieten van hun gepersonaliseerde bedden in het Martin’s Red Hotel, bij het oefencomplex van de Rode Duivels in Tubeke.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.