Over Ergosleep®

Over Ergosleep®

Sinds 1985 werkt Ergosleep® aan innovatieve slaapsystemen die ergonomisch grensverleggend zijn. Daarbij worden gewicht, lichaamsbouw, voorkeurshoudingen en lichaamsprofiel met digitale perfectie gemeten en in kaart gebracht, het zogenaamde SLAAP-DNA®.

Een bed kopen van Ergosleep® betekent voor elke slaper de meest persoonlijke en innovatieve slaapoplossing. Iedereen heeft immers een ander lichaam. Een bed van Ergosleep® ondersteunt het lichaam op een heel unieke manier door het slaapoppervlak van het bed aan te passen aan het individuele lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® (Digitale Nachtrust Analyse).

Bovendien kan het bed door de tijd heen mee evolueren met de vorm van het lichaam. Zowel de lattenbodem als de boxspring kan u ook naar eigen smaak aankleden.

Ergosleep® maakt deel uit van de LS Bedding groep die differentiërende, hoogkwalitatieve en ergonomisch verantwoorde slaapsystemen ontwerpt, fabriceert en vermarkt (o.a. ook de merken Magnitude en Nox).

Bekijk ook:
Medische staf Rode Duivels kiest voor Ergosleep®
Echtelijk bed Willem Elsschot in showroom Maldegem
Awards
Actie Kom Op Tegen Kanker

 

Contacteer ons

LS Bedding Group
LS Bedding nv
Bogaardestraat 228 b
B-9990 MALDEGEM
België

Fax +32 (0)50 71 44 36
info@lsbedding.com
BTW BE – 0405.105.355
RPR Gent

Maldegem


Harelbeke

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.