SLAAP-DNA® in 3 stappen

SLAAP-DNA® in 3 stappen

Tijdens de slaap oefenen de verschillende lichaamszones druk uit op het bed. Ter hoogte van de schouders en de heupen moet uw lichaam de nodige ruimte krijgen om de tegendruk te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de ruggengraat recht blijft. Het hoofd, de lenden en de benen hebben daarentegen extra ondersteuning nodig. Ook tussen de schouder– en lendenzone worden er subtiele variaties geregistreerd en precies om al deze verschillen op te vangen, werkt de dynamische ondersteuning van Ergosleep® in 3 stappen.

Stap 1: Instelling SLAAP-DNA®

Na meting in de Ergosleep® teststudio wordt uw basisprofiel – wat zijlig en ruglig gemeenschappelijk hebben – aan de hand van uw SLAAP-DNA® in de lattenbodem of boxspring ingebouwd. Dit basisprofiel evolueert met u mee en kan in de tijd steeds worden aangepast.

Stap 2: Flexibiliteit bodem

Afstemming op uw verschillende slaaphoudingen gebeurt automatisch door de flexibele draagelementen en buiglatten van de Ergosleep® lattenbodem of het gezoneerde verenpakket van de Ergosleep® boxspring.

Stap 3: Fijnafstemming matras

De bij uw SLAAP-DNA® passende matras zorgt voor de fijnafstemming. Ze werd speciaal ontwikkeld en van comfortzones voorzien om de ondersteuning van de bodem optimaal aan uw slapende lichaam door te geven.

 

Ontdek het SLAAP-DNA® in onze producten

Niet alleen uw lichaam is uniek, ook uw smaak. Daarom biedt Ergosleep® u de keuze uit twee soorten bedden: de vooruitstrevende lattenbodems onderscheiden zich iets meer wat betreft functionaliteit, terwijl de luxueuze boxsprings een streling zijn voor het oog. Maar allebei met evenveel respect voor uw SLAAP-DNA®.

SLAAP-DNA® in lattenbodems   SLAAP-DNA® in boxsprings

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.