Mijn SLAAP-DNA®

Goed slapen

In een gewoon bed moet uw lichaam – en dan vooral uw ruggengraat – zich flink aanpassen aan het slaapoppervlak dat voor iedereen gelijk is. Daardoor recupereert u minder en voelt u zich minder fit. Op termijn kan dit leiden tot pijn na minieme belasting. U heeft rugklachten. Ergosleep® daarentegen stelt uw bed met digitale perfectie af op maat van uw lichaam, van uw SLAAP-DNA®. Dit persoonlijke bed verzekert u van een perfecte nachtrust en de optimale recuperatie van uw lichaam en ruggengraat.

slapen op maat

Uw SLAAP-DNA®

Het SLAAP-DNA® is de neerslag van een Digitale Nachtrust-Analyse, die voor elke consument wordt uitgevoerd. Daarbij worden gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel in de Ergosleep® Belevingsstudio gemeten en in kaart gebracht. Dit persoonlijke SLAAP-DNA® vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem.

Ieder zijn eigen SLAAP-DNA®
Sleep en bekijk de invloed van het lichaamsprofiel op het SLAAP-DNA®

SLAAP-DNA® in drie stappen

  1. Uw basisprofiel wordt ingebouwd in de lattenbodem of boxspring.
  2. Automatische afstemming op uw verschillende slaaphoudingen.
  3. De bij uw SLAAP-DNA® passende matras zorgt voor de fijnafstemming.

meer info

Hoe bepalen we uw SLAAP-DNA®?

In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep® kan u het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Het is de basis voor een deugddoende nachtrust. Ga mee op een boeiende ontdekkingstocht, in een bed dat naadloos uw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt. Ontspan en geniet!

meer info