Clip-on

Clip-on

De Ergosleep® Clip-On-bedomranding combineert comfort en sfeer

De revolutionaire Clip-On-bedomranding maakt van uw lattenbodem in een handomdraai een volledig aangekleed bed. De originele invalshoek – niet het bed maar wel de bodem fungeert als dragende constructie – liet toe nieuwe verbindingstechnieken te ontwikkelen. Hierdoor is een perfecte, solide en supersnelle montage verzekerd (in een paar minuutjes). Er komt geen schroef meer aan te pas! Ook demontage en verplaatsing van het bed zijn kinderspel geworden.

Met de Clip-On-bedomranding combineert Ergosleep® dus ‘the best of both worlds’: het comfort en gebruiksgemak van een hoogwaardige ergonomische lattenbodem met de sfeervolle uitstraling van een boxspring.

Benieuwd hoe dit systeem precies werkt? In onderstaand demofilmpje wordt de Clip-On stap per stap uitgelegd. Of ga langs bij één van onze verdelers. Zij tonen u de eenvoudige werking van dit handige systeem.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.