Alle WK-bedden worden ingesteld en klaargemaakt

12 juni 2018 | Red Devils

Nu de bedden in de hotelkamers geplaatst zijn, kunnen ze ingesteld worden op maat van de Rode Duivels.

Bruno D’hont (van het Ergosleep® Service Team), legt vanuit Rusland uit hoe hij dit doet.

Het SLAAP-DNA® wordt ingesteld in de bedden

Stap 1:

Het SLAAP-DNA® van elke Rode Duivel werd opgemeten in Tubeke. Dat hebben we nu nodig om de bedden in te stellen. Het basisprofiel – wat zijlig en ruglig gemeenschappelijk hebben – wordt aan de hand van het SLAAP-DNA® van de speler in de BS4 boxspring ingesteld. Dat doen we met ons eenvoudig kliksysteem.

Stap 2:

Tijdens onze slaap veranderen we regelmatig van houding. Het gezoneerde verenpakket van de Ergosleep® boxspring vangt dit op. Zo wordt het bed automatisch volledig afgestemd op alle verschillende slaaphoudingen van de Rode Duivel.

Stap 3:

Tijdens de opmetingen van het SLAAP-DNA® werd ook bepaald welke speler welk type matras nodig heeft. Al onze spelers zijn atletische types, daarom lieten we 52 medium en stevige matrassen leveren. Op basis van de metingen, leggen we nu de juiste matras op elk bed. Uiteraard krijgen ook de partners van de spelers een Ergosleep® matras. De matrassen zorgen voor de fijnafstemming van het ingestelde bed. Deze matrassen werden speciaal ontwikkeld om aan de hand van de passende comfortzones de ondersteuning van de ingestelde boxspring optimaal door te geven aan het sportieve lichaam van onze Duivels.

Stap 4:

Slaap lekker, beste Duivels. Wat we ons nog afvragen… Zouden ze schaapjes of doelpunten tellen?