23 boxsprings worden klaargemaakt

Geplaatst op:

Een historisch moment bij Ergosleep®. Na een maandenlange voorbereiding werden de orders van de boxsprings voor de Rode Duivels ingegeven en werd de productie van de bedden opgestart. Ons team? Zo fier als een gieter!

Alle bedden worden volledig met de hand gemaakt door onze ervaren medewerkers. Daarvoor gebruiken we enkel de beste materialen, zorgvuldig geselecteerd om de kwaliteit van elk bed te garanderen. Concreet maken we 23 instelbare BS4 boxsprings. Eentje voor elke geselecteerde Duivel.

Brecht Holvoet (R&D-verantwoordelijke bij Ergosleep®) legt uit:

De BS4 boxspring van Ergosleep® wordt volledig ingesteld op het SLAAP-DNA® van de slaper. Bij Ergosleep® vinden we namelijk dat uw bed even uniek moet zijn als u. En dus afgestemd op uw persoonlijk slaapprofiel. Dit noemen wij het SLAAP-DNA® . Dankzij dit revolutionaire slaapsysteem wordt uw bed volledig afgesteld op uw gewicht, lichaamsbouw en favoriete slaaphouding en niet omgekeerd. Het resultaat is een volledig uniek bed dat een maximale ergonomische ondersteuning biedt, een ongeëvenaard slaapcomfort en dus een gezonde nachtrust. Want een perfect uitgerust lichaam presteert beter.

Hoe gebeurt dat nu precies?

De aanpassing van het bed aan uw lichaam gebeurt in 3 stappen:

Stap 1: Uw lichaamsprofiel (vertaald naar uw SLAAP-DNA®) wordt in de bedbodem ingebouwd

Bed-instellen

Stap 2: De gezoneerde vering van de boxspring zorgt ervoor dat u in elke mogelijke houding correct ondersteund wordt volgens uw SLAAP-DNA®

Frame-hout

Stap 3: De bij uw SLAAP-DNA® passende matras geeft de ondersteuning van uw bedbodem optimaal door aan uw lichaam

Matras-Ergosleep